NIEUWSBRIEF 2 /2019 - BUURTVERENIGING KLAVERTJE 4 ASTEN

 

 

Beste Buren,                                                         12 maart 2019

 

Het jaar is weer volop begonnen. De eerste activiteiten zijn geweest. Gestart met een mooie gezellige jaarvergadering/feestavond. De nieuwe opzet vonden we heel geslaagd en kregen ook positieve reacties terug. We gaan het concept volgend jaar opnieuw beoordelen.

Ook is de filmavond geweest en helaas is de tieneravond geannuleerd. Hopelijk kunnen we deze later in het jaar alsnog doen.

 

Nieuws:

·         Op onze nieuwe website staan alle komende activiteiten tot en met de zomervakantie. Hier mag je je al voor aanmelden. Via de website kun je je hier per activiteit aanmelden. Dit maakt het voor de organisatie veel makkelijker.

 

·         Op de jaarvergadering is onze besloten facebookpagina gelanceerd. Hiervan mag je lid worden als lid van de buurtvereniging. Let op; er zijn 2 facebook pagina’s

1.   Openbaar – voor iedereen zichtbaar

2.   Besloten – Enkel zichtbaar voor leden, hierop worden o.a. de foto’s van activiteiten gedeeld. Foto niet gewenst, laat een berichtje achter waarna wij deze zo spoedig mogelijk zullen verwijderen.

Je wordt lid door deze aan te vragen op de volgende link: https://www.facebook.com/groups/bvk4asten/

 

·         Als eerste kunnen jullie je als verenigingslid al aanmelden voor de Avond4daagse Asten via de website. Dit jaar wordt er geen eigen bijdrage gevraagd. We vinden het erg leuk om veel groene shirts te zien tijdens de wandelingen! Kijk ook op de website www.Avond4daagseAsten.nl

 

 

Activiteiten, aanmelden via de website:

24 maart              Zwemmen

20 april                Paaseieren zoeken

18 en 25 mei        Aastese DorpsQuiz

20 tm 23 mei        Avond4daagse Asten

15 juni                 Ladiesnight

21 tm 23 juni        Zeskamp Asten

3 juli                    Speeltuin

7 en 8 september  Mannenweekend

 

Aanvullend:

We gaan ons aanmelden voor de Aastese DorpsQuiz, we vinden het leuk om een groot, slim en compleet buurtteam te maken meld je hier alvast aan! 

 

Let op: Burendag is op 29 september in plaats van de eerder genoemde 21 september. 

 

Verwachting nieuwe nieuwsbrief; juni

 

Bij vragen, neem gewoon contact op met ons.

 

Groetjes het Bestuur.