Nieuwsbrief 3/2021 - BV Klavertje 4 asten

 

Beste Buur,                                                    4 sept 2021

 

De vakantie is weer voorbij, komende maandag gaan de kinderen weer naar school, maar ook ons programma start weer. Graag brengen we jullie weer even up-to-date van het lopende programma.


Even terugblikken…..

Op 4 juni hebben we de filmavond ingehaald. Ruim 10 kinderen hadden zich aangemeld waardoor we weer een mooie huiskamer vol hadden. De film Raya hebben we gekeken onder het genot van een chipje en een drankje.

 

Eindelijk! Dit jaar kon de Avond4daagse gezellig doorgaan. Ondanks de aanpassingen hebben we leuke avonden gehad. De Avond4daagse was bijna (op 18 kaarten na) geheel uitverkocht.  Op maandag zijn we van start gegaan richting Ommel, waarna we iedere dag andere routes en versnaperingen hadden. We hebben mooi weer gehad, vele gezellige snoeten zijn voorbij gekomen en de buurt was weer gezellig versierd. De foto’s zijn te zien op www.avond4daagseasten.nl

Wat we dit jaar extra bijzonder vonden, waren de vele vrijwilligers uit de buurt. Namens het bestuur nogmaals hartelijk dank hiervoor. Zonder deze TOPPERS kunnen we dit evenement niet neerzetten.

 

Direct na de Avond4daagse hadden we op 17 juli de afsluiting van het schooljaar. Het was prachtig weer dus zijn we lekker naar het Zandbos in Deurne gegaan. Na een week wandelen, mochten de kinderen de route zelf bepalen. Ze hebben lekker gespeeld.


De toekomst….

Op 25 september hebben de mannen uit onze buurt een extra verzetje, mannendag. Geen weekend, maar een leuke gezellige dag om 15:00 op het speeltuintje Kruiskensweg/Kerkstraat. De gehele middag / avond is het hier te doen. Meld je aan via de app / site. (Nog niet in de mannenapp?? Kom dan een kijkje nemen op 25 september)

 

Dit jaar combineren we burendag met de vrijwilligers bedank dag. We willen iedereen uitnodigen voor koffie/thee/ranja en wat lekkers. Er is wat voor jong en oud, dus kom langs. Zijn je buren geen lid? Neem ze gewoon mee om kennis te maken, ze hoeven geen lid te worden. 

 

Ladiesnight gaan we organiseren op 9 oktober. Trek je jurkje uit de kast, want we gaan lekker een hapje eten binnen fietsafstand. Natuurlijk mag je ook met de auto komen. Waarheen? Dat is nog een verrassing. 

 

Natuurlijk denken we ook aan de kids. Een extra filmavond op 15 oktober. Meldt ze snel aan, dan kunnen we de film bepalen en indien nodig een groepsindeling maken zodat de film aansluit bij de leeftijd. 

 

Kijk vooral naar de andere activiteiten op de site, hoe sneller je je aanmeld, hoe makkelijker het gemaakt wordt voor de organisatie. Heb je zelf nog leuke ideeen voor een activiteit, laat het ons weten. We starten namelijk ook weer met het maken van de agenda voor 2022.

 

Willen de kinderen iets organiseren voor een doelgroep, breng ze in contact met ons. 


Jaarvergadering

Deze staat gepland op 15 januari. Zet hem in de agenda! We vinden het erg leuk om zoveel mogelijk mensen te verwelkomen. Met een grote opkomst (tijdige aanmeldingen) kunnen we een groter evenement wegzetten.


Sinterklaas

Meld je voor 6 november aan voor de Sint, zodat de cadeautjes vanuit Spanje meegenomen kan worden. Te laat = boot gemist. 


Activiteiten

HOUD ONZE WEBSITE/FACEBOOK GOED IN DE GATEN IN VERBAND MET DE WIJZIGINGEN VAN ONZE ACTIVITEITEN!

Komende activiteiten - AANMELDEN

Datum Voor Tijd Waar
Mannendag 25 sept Voor mannen 18+ 15:00 speeltuintje
Burendag 26 sept Iedereen 13:30 - 16:00 speeltuintje
Vrijwilligers bedank dag 26 sept Vrijwilligers Avond4daagse Asten 14:00 - 16:00 speeltuintje
Ladiesnight 9 okt Vrouwen 18+ 18:30
Filmavond 15 okt 3 - 18 jaar volgt
Spooktocht 5 nov 4 - 18 jaar volgt
Sinterklaas 14 nov tm groep 5 volgt
Kerstknutselen 11 dec 3 - 18 jaar volgt
Jaarvergadering 15 jan 18+ van de buurt volgt

 

Let op de volgende maatregelen bij onze activiteiten:

  • Wij houden ons bij de activiteiten aan de gestelde richtlijnen van de overheid.
  • Ouders mogen bij de activiteiten niet aanwezig zijn ivm COVID-19.
  • Ouders maken een goede keuze voor hun kinderen, welke activiteit het beste past bij hun kind.
  • Er kan niemand tijdens de activiteit vertrekken zonder overleg vooraf, ivm minimale begeleiding om de Corona regels te kunnen handteren.
  • Verzameladres en ophaal punt is gelijk aan elkaar.

Nieuwe buren

Mocht je nieuwe buren hebben, zouden we het leuk vinden als je ons onder de aandacht brengt. Verwijs ze naar de website of naar ons door. Dan kunnen wij ook contact opnemen. Een vereniging bestaat immers vooral uit leden.

 

Nieuw bestuurslid

We zijn op zoek naar versterking in het bestuur van de buurtvereniging. We komen soms handjes te kort om de activiteiten op poten te zetten en te begeleiden. Heb jij zin om dit samen met ons te doen. Meld je dan aan bij een van ons of stuur een bericht via de mail.


Verwachting nieuwe nieuwsbrief: december

 

Groetjes, 

 

Het bestuur;

     

Sandra, Heidi, Renske, Franka, Ester, Judith

 

Je wordt facebooklid door deze aan te vragen op de volgende link: https://www.facebook.com/groups/bvk4asten/