Nieuwsbrief 2/2022 - BV Klavertje 4 asten

 

Beste Buren,                                                                                       Nieuwsbrief 2

 

Wat een gezellig eerste half jaar was het weer! Met voor de vakantie als grote afsluiter de feestavond en het jeugdweekend, voor ons 65 jarig jubileum!

Wat hebben we gedaan? Op de feestavond is heerlijk voor ons gekookt, hebben gezellig een gouwe ouwe bingo gedaan, met TOP presentatrices en prijzen. Gelukkig is niets achtergebleven. Het was erg gezellig tot in de late uurtjes. We kregen zelfs spontane gasten uit onze buurt, die een kijkje kwamen nemen. Maar ook zij kwamen niet binnen het uur thuis.

Of terwijl; voor herhaling vatbaar en iedereen is welkom. Ook volgend jaar!

Jeugdweekend was gestart met Billy Bird Hemelrijk. Een familiedag met mooi weer. Er was volop eten / drinken en snoep aanwezig en het was niet op. Ze hebben zo gespeeld en gezwommen, dat er weer volle tassen mee naar de blokhut gingen. Maar dit is later het weekend wel goed gekomen, we hebben de bodems van de tassen toch bereikt.

Toen we terug kwamen, hebben we minute-to-win-it gespeeld, waarbij we enorm genoten hebben van de opdrachten. JA, leiding zijn kan ook heel vermakelijk zijn. Al die blije snoetjes en fanatieke kinderen is een cadeautje.

In de avond hebben we een spannend bosspel gespeeld voor de oudere jeugd. Om 00:00 lag alles plat en te slapen. Zelfs het luchtbed van Renske was ook plat.

Zondag fanatiek opgestaan door de leiding, echter werd ons enthousiasme niet door ieder kind even gewaardeerd. Waarna we na het ontbijt nog een leuk groepsspel hebben gedaan. De kinderen werden gehaald en we sloten af met een mooie dans voor onze gasten.

 

Oproep

SPEELTUIN 2023

Dit jaar gaan we het speeltuintje niet opknappen. We merken dat het veel werk is voor ons om erbij te doen. Zeker naast de Avond4daagse. De organisatie moet in februari contact hebben met de gemeente om alles tijdig te organiseren. Dan zijn wij ook druk met de opbouw van de Avond4daagse. Wie wil dit organiseren? Meld je aan via de mail of een van de bestuursleden. Je mag je ook als groep aanmelden!

 

BESTUURSLEDEN

Van sommige bestuursleden hebben alle kinderen een bepaalde leeftijd bereikt, waarin de activiteiten minder aansluiten. Hierom zijn we opzoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden voor de activiteiten van onze buurtvereniging. Meekijken mag, je bent van harte welkom om deel te nemen aan een vergadering. Hiernaast zoeken we ook iemand die graag de website en administratie wil doen. Meld je ook hiervoor aan bij de bestuursleden of via de mail.

Ideeënbus

Nieuw op de website, onder contact kan je je idee achterlaten voor ons. Dit mag een activiteit, organisatie, tips of tops zijn. We staan open voor alle input van onze leden.  

 

 

Nieuwe buren

Iedereen in onze buurt krijgt de kalender in de brievenbus. Heb je nieuwe buren, zou het leuk zijn om ze te informeren over onze vereniging als ambassadeur. Ze mogen altijd een kijkje nemen bij een activiteit. Het is vrij om ze een keer mee te nemen. Graag wel even op laten geven via de website.

komende activiteiten...

Hierbij alvast een kijkje in 2022, zet onderstaande datums alvast in de agenda!

HOUD ONZE WEBSITE/FACEBOOK GOED IN DE GATEN IN VERBAND MET DE WIJZIGINGEN VAN ONZE ACTIVITEITEN!

Komende activiteiten - AANMELDEN

Activiteit Datum Voor Tijd Waar
Burendag 25-Sep Leden + Niet leden 14:00 - 17:00 Speeltuintje Kruiskensweg/Kerkstraat
Kinderbingo 07-Oct Alle kids 18:30 - 20:00 Albert v Cuijckstraat 9
Ladiesnight 08-Oct Ladies 18+ 19:00 Markt 8
Spooktocht 4-Nov Alle kids
Sinterklaas 13-Nov tm groep 5
Kerst knutselen 10-Dec Alle kids

 

Let op de volgende maatregelen bij onze activiteiten:

  • Wij houden ons bij de activiteiten aan de gestelde richtlijnen van de overheid.
  • Ouders mogen bij de activiteiten niet aanwezig zijn ivm COVID-19.
  • Ouders maken een goede keuze voor hun kinderen, welke activiteit het beste past bij hun kind.
  • Er kan niemand tijdens de activiteit vertrekken zonder overleg vooraf, ivm minimale begeleiding om de Corona regels te kunnen handteren.
  • Verzameladres en ophaal punt is gelijk aan elkaar.

Nieuwe buren

Mocht je nieuwe buren hebben, zouden we het leuk vinden als je ons onder de aandacht brengt. Verwijs ze naar de website of naar ons door. Dan kunnen wij ook contact opnemen. Een vereniging bestaat immers vooral uit leden.

 

We willen een oproep doen:

  1. Komend jaar hebben we een jubileumweekend, voor alle kinderen, maar met overnachting vanaf groep 3. Wie wil dit mee organiseren? Opgeven kan binnenkort via de website.
  2. Graag ontvangen we foto’s en beeldmateriaal van de jaren hiervoor, hiermee willen we iets leuks doen bij de “65 jaar” grote feestavond in juni.

 

Verwachting nieuwe nieuwsbrief: JAN 2023

 

Groetjes,

 

Sandra, Heidi, Renske, Franka, Ester, Rebecca, Marthe en Judith

 

 

Je wordt facebooklid door deze aan te vragen op de volgende link: https://www.facebook.com/groups/bvk4asten/